Don’t ask what the world needs, ask yourself what makes you come alive and then go out and do that. Because what the world needs are people who have come alive.
— Howard Thurman


VAD

Alfred&Charlott erbjuder retreats och workshops inom slow living, fotografering, styling och mathantverk. Det ingår alltid lokala mat- och måltidsupplevelser. Vårt team består av de mest välrenommerade och fantastiska fotografer, bloggare, stylister, mathantverkare, författare och genuina medmänniskor vi vet. Samtliga är småföretagare, entreprenörer och passionerade kreatörer som brinner för att dela med sig av sina kompetenser och unika talanger.

var

Stolta Skandinavien inbjuder till härliga sommardagar och ljuvliga nordiska solnedgångar. När mörkret och kylan sänker sig över norr förflyttar vi oss till undersköna Andalusien. Här blickar vi ut över olivlundar och dammiga grusvägar. Vart vi än är garanteras vi en atmosfärisk och avslappnande upplevelse med massor av ny inspiration. I en värld som snurrar allt fortare och kräver ständig uppkoppling är våra retreats platsen att stanna upp, knyta nya vänskaper, utveckla sin kreativitet och hitta inre inspiration. 

FÖR VEM

Alla är välkomna, både nybörjare, entusiaster och erfarna fotografer och stylister. Vi varvar våra evenemang med utflykter, goda måltider, bakning, styling och visual storytelling. Och mycket tid till att "bara vara". Vi vill bidra till ny inspiration för vardagslivet, en chans att "fylla på depåerna", skapa fina minnen och förhoppningsvis nya långvariga relationer. Om du funderat på att byta inriktning på ditt liv har du kommit helt rätt. Flera av våra kursledare har gjort resan från ett hektiskt anställt liv till ett friare och mer kreativt sådant.

 

Meta+Workshops.jpg