Observera att detta retreat endast har 6 platser!

För detta retreat behöver du ha grundkunskaper i att använda din kamera.

- En ljuvlig midsommardröm i värmlands skogar -

The Valley Schoolhouse, eller helt enkelt “skolhuset”, kan vara något av det mest vackra typiska svenska sommarhus jag någonsin skådat. Som ett vykort. Det enormt populära instagramkontot @_foodstories med över en miljon följare har redan hittat hit och nu har du möjligheten att spendera ett dygn med oss i denna magiska midsommarmiljö. Min kära vän Linda, från det vackraste blomsterkontot @arstidensbasta kommer återigen att inspirera oss med sina fantastiska blomsterbuketter och kransar. Lägg därtill högklassiga workshops i fotografering, styling och storytelling med enormt duktiga Maria från @allthingsgreen.nu.

Detta blir en riktigt njutbar minihelg med underbara sommarögonblick!

@fridainthevalley @_foodstories _

@fridainthevalley @_foodstories_

Är blommor din stora passion? Eller älskar du att fånga vackra vardagsögonblick? Vill du testa på professionell styling i en miljö utan dess like? Vill du lära dig att ta bättre bilder med din kamera? Vill du veta mer om Instagram och hur man använder storytelling som ett fungerande verktyg?

DÅ är detta fina retreat för just DIG!

Ett rofyllt dygn i oslagbar miljö som kommer att ge oss mängder med inspiration, nya vänskaper med likasinnade kreativa entreprenörer och många vackra bilder till vår bildbank.

Linda, Årstidens Bästa

Linda, Årstidens Bästa

Maria Bååth, @allthingsgreen.nu

Maria Bååth, @allthingsgreen.nu

LEDARE

Linda Hansson

Knappast någon blomsterälskare har missat det underbara Instagramkontot Årstidens Bästa. I många år har Linda dagligen bjudit på härliga blomster- och växthusbilder. I dagsläget har kontot nästan 100 000 följare och det är verkligen inte svårt att förstå.

Linda har en känsla för färg och sammansättning av arrangemang som få har. Hon har en gedigen erfarenhet och en äkta passion för allt naturligt vackert i sin omgivning. Att få inspireras av Linda är verkligen en underbar och vacker upplevelse.

Under workshopen i Värmland bjuds du på blomsterinspiration av rang från denna så omtyckta, blomsterälskande tjej.

www.arstidensbasta.com


Maria Bååth

Maria är tjejen bakom den tidigare så populära matbloggen “Made by Mary” som bland annat tilldelats 4 bloggpriser, bland annat “Folkets Val” samt “Årets Foto”.

2011 drabbades Maria av en stroke och lämnade storstadslivet med kontorsjobb i Stockholm bakom sig för ett enklare liv på landet. Idag driver Maria den fina YouTube-kanalen & Instagramkontot @allthingsgreen.nu med fokus på ett naturnära liv med tid för allt som ligger hjärtat närmast.

“Jag lever ett enkelt liv på den svenska landsbygden, mellan hästhagar, vetefält och blåbärsskogen. Jag älskar dimmiga morgnar och kaffe, gamla möbler och knarriga trägolv. Jag känner mig levande när jag känner vinden genom mitt hår, när jag får dansa i regnet och att dricka kaffe ute på farstutrappan tidiga morgnar när ingen annan är vaken.”

Maria arbetar som fotograf, konstnär, stylist och digital kreatör och kommer att leda våra workshops i Storytelling och fotografering.

www.allthingsgreen.nu


INNEHÅLL

Blomsterinspiration med buketter och kransar med Linda från Årstidens Bästa. Storytelling och fotografering med Maria Bååth @allthingsgreen.nu. Vi kommer att styla bilder i den underbara miljön vi befinner oss, både på bryggan vid sjön, i växthuset och inomhus. Maria kommer att leda oss igenom hela processen från styling, berättelsen kring bilden, till komposition och teknik. Vi övar på att hitta vår egna stil och röst genom våra bilder.

FOKUS

Som alltid är fokus på slow living, att njuta av stunden, god lokal mat och umgänge med likasinnade. Just denna workshop fokuserar vi på blomsterinspiration, styling och storytelling genom fotografering.

PRAKTISKT

Retreatet startar fredagen den 28/6 vid lunchtid och avslutas lördagen den 29/6 efter lunch. Övernattning sker i del i dubbelrum i vackra “Rönningehuset”, cirka två kilometer från skolhuset. Det ingår vegetarisk helpension samt måltidsdryck. Närmsta tågstation är i Degerfors varifrån vi kan hjälpas åt med samkörning. Vi kommer också att ha en egen instagramgrupp där vi kan dela mer information och organisera samkörningar etc.

För ett extra rofyllt retreat välkomnar vi att ni bokar en extra natt för reflektion. Detta ingår dock inte i kostnaden.

charming-greenhouse-sweden.jpg
DSC_4469.jpg
35735992_2325450967681968_2341370506239803392_n-1.jpg
Bilder från Frida Edlund samt @_ foodstories

Bilder från Frida Edlund samt @_foodstories

Insidekitchen2.jpg
DSC_3097.jpg

MER INFORMATION OCH ANMÄLAN

INVESTERING

6 595,- SEK (observera, exkl. moms)

Inkluderar hela fem högklassiga workshops med två av landets främsta bloggare och instagramkonton. Vegetarisk helpension och måltidsdryck. Boende i del i dubbelrum i vackert restaurerat 1800-tals hus. Nätverk, events och rabatter på kommande evenemang.

ANMÄLNINGSFORMULÄR

Anmälan är bindande och görs via formuläret nedan. Kom ihåg att uppge eventuella allergier eller önskan om specialkost. Varmt välkommen med din bokning.

Namn *
Namn
Fakturaadress *
Fakturaadress
charming-greenhouse.jpg

Bilder på denna sida tillhör Frida edlund @fridainthevalley och @foodstories_. All rights reserved.